Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 2)


Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 2)
Снимка: Lap.bg

1510 0

Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със своя изключително наситен график. В рамките на 12 месеца бяха проведени десетки големи турнири във водещите спортове и то на фона на все още бушуващата пандемия от коронавирус.

Две бяха най-открояващите се събития - Европейското първенство по футбол и Олимпийските игри в Токио. В България отново бе горещо - проблеми и скандали в двата гранда Левски и ЦСКА, избори в БФС, мачове на националите по волейбол и още и още...

В последните дни от 2021 г. SportLive иска да покаже какво най-много е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредица от четири подобни материала ще Ви запознаем с десетте най-четени статии за годината!

*Линк към ЧАСТ 1

*Очаквайте част 3 на 30 декември от 15:00 ч. в SportLive.bg!

ЧАСТ 2 (№7 - №5)

7. "Незатечетеният гол на Украйна срещу Англия, наложил промяна в правилата (ВИДЕО)"

- Двата отбора се изправяха един срещу друг на 1/4-финалите на Евро 2020, но в тази статия се върнахме почти десет години назад, за да покажем случая, който накара ФИФА да се замисли дали не е време за по-сериозно навлизане на технологиите във футбола - вижте го!

6. "Сензационно! България беше изхвърлена от Европейското по волейбол"

- Всичко вървеше добре за момичетата на Иван Петков, но на 28 август дойде мач срещу Швеция и въпреки че българките бяха фаворитки, загубиха 5-сетовата битка и останаха извън Топ 8 на Европа. Припомнете си срещата тук.

5. "Кубрат Пулев - Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Кобрата на живо"

- Както винаги, най-добрият роден боксьор привлече огромен интерес покрай свой мач, а този път щеше да излезе в триъгълен ринг срещу Франк Мир. България горещо се интересуваше от това къде и как да гледа зрелището, което щеше да се проведе в САЩ. Повече за самата битка можете да научите в този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички