Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 1)


Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 1)
Снимка: LAP.BG/Liubomir Asenov

1988 0

Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със своя изключително наситен график. В рамките на 12 месеца бяха проведени десетки големи турнири във водещите спортове и то на фона на все още бушуващата пандемия от коронавирус.

Две бяха най-открояващите се събития - Европейското първенство по футбол и Олимпийските игри в Токио. В България отново бе горещо - проблеми и скандали в двата гранда Левски и ЦСКА, избори в БФС, мачове на националите по волейбол и още и още...

В последните дни от 2021 г. SportLive иска да покаже какво най-много е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредица от четири подобни материала ще Ви запознаем с десетте най-четени статии за годината!

ЧАСТ 1 (№10 - №8)

*Очаквайте част 2 на 29 декември от 15:00 ч. в SportLive.bg!

10. "Бруталните последни секунди, в които Джошуа едвам оцеля срещу Усик (ВИДЕО)" 

- Украинският боксьор изуми света с представянето си срещу именития и по-млад от него противник. Олександър Усик взе и трите титли на Антъни Джошуа, като дори на няколко пъти бе много близо до нокаут в хода на срещата... В последните секунди от нея бе цяло чудо, че не го постигна! (вижте кадрите тук)

9. "Лолита на Григор Димитров качи две снимки от България и похвали страната ни с два епитета"

- По традиция, всичко случващо се около най-добрия българин в тениса - Григор Димитров, предизвиква огромен интерес сред читателите. Така бе и в случая, когато неговата приятелка - Лолита Османова, пристигна в България. Ето как красавицата описа България с две думи!

8. Ивет Лалова през сълзи след рекорда: Развълнувах се и просто се разплаках

- Най-бързата българка в историята взе участие в спринта на Олимпиадата в Токио, а след финалното си бягане на 200 метра бе много развълнувана, тъй като това, най-вероятно, бе последното ѝ участие на такъв форум. Ивет Лалова е била на 5 Летни олимпиади - припомнете си още веднъж думите ѝ след Токио 2020 в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички