Влиянието на Едер Милитао в Реал Мадрид: Само 3 загуби за 39 мача!


Влиянието на Едер Милитао в Реал Мадрид: Само 3 загуби за 39 мача!
Снимка: Getty Images

4529 0

"Календарната 2021 година е към края си, а централният защитник на Реал Мадрид - Едер Милитао, може да погледне назад и да се чувства доволен, след като се утвърди като ключов играч на "Сантяго Бернабеу" и доказа на много съмняващи се в него, че грешат".

Така започва материал на "Marca", който е озаглавен: "Влиянието на Милитао в Реал Мадрид - само 3 загуби за 39 мача".

Изданието акцентира върху това, че до преди 12 месеца бранителят е бил развоен дали иска да остане в отбора, а сега се е превърнал в несменяем титуляр, който е с ключова роля за успехите на Реал под ръководството на Карло Анчелоти.

23-годишният бразилец е взел участие в 39 от последните 40 мача на "белия балет" и в тях е записал само три поражения. Друг интересен факт е, че когато Милитао си е партнирал с Давид Алаба (19 пъти), Реал Мадрид е спечелил 15 мача, записвайки три равенства (Виляреал, Осасуна и Кадис) и само една загуба - от Шериф в Шампионска лига.

Добрите изяви на национала на Бразилия идват на фона на притесненията от лятото, когато дългогодишният капитан Серхио Рамос напусна отбора в посока Париж, а Рафаел Варан отиде в Манчестър Юнайтед. 

"Едер Милитао не е накарал съмняващите се в него да замлъкнат - той ги накара да му ръкопляскат на крака", завършва "Marca".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички