СНИМКИ: Заподозряха Гришо в любов с бивша изгора на Ди Каприо и футболисти


СНИМКИ: Заподозряха Гришо в любов с бивша изгора на Ди Каприо и футболисти
Снимка: Instagram

21372 0

Откакто спря да се показва с рускинята Лолита Османова, Григор Димитров беше спряган за гадже с много красавици, от различни страни, с различни поприща. Последната възможна връзка, която започнаха да приписват на първата ни ракета, е с румънска актриса и модел.

Става дума за брюнетката Маделина Ганеа, която се оказа в ложата на тенисиста по време на двубоя му с Карлос Алкарас в Мадрид снощи. Няколко пъти красавицата беше уловена от камерите, предаващи мача от Мастърс турнира, в който Димитров загуби.

Румънката живее в Милано и е имала в миналото връзки както с футболисти, така и с актьори. Приписва ѝ се романс дори със звездата Леонардо Ди каприо. В края на 2022 г. се появиха слухове, че тя е гадже на звездата на Рома Николо Дзаниоло. Преди това Ганеа е споделяла живота си и с Марко Бориело.

Вероятната нова страст на българския плейбой е родена през 1988 г. в Слатина, Румъния. На 15 г. започва кариера на модел и се мести в Италия. Докато се утвърди на модната сцена, работи като сервитьорка. Двамата с Григор се следват в Instagram. А ето с коя красива колежка бе заподозрян Григор, че е гадже.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички