"Трудно е да видиш бившия щастлив и обичан": Лолита загатна любопитна тема (ВИДЕО)


"Трудно е да видиш бившия щастлив и обичан": Лолита загатна любопитна тема (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

60777 0

Последната дама, за която бе публично известно, че се среща с най-добрия български тенисист Григор Димитров - Лолита Османова, отново се отличи с философска публикация в личния си профил в социалните мрежи.

"Как е правилно да се държиш спрямо бившите" - рускинята поставя този въпрос като тема, която разглежда отдолу. Тя отбелязва, че се създава надпревара между двамата разделени, както и че е много трудно да видиш бившия щастлив и обичан. Лолита постави и въпроса защо това е така. По непотвърдена информация, тя вече не е заедно с Григор Димитров.

Ето какво точно написа рускинята:

"Как да се държим подходящо с бившия?

Преди няколко дни моя приятелка и аз бяхме в мола, имахме спокоен разговор и бяхме в добро настроение. И тогава забелязах как тя загуби облик, започна да се държи различно. Видяла е отдалеч новата страст на бившия и съпруг. И той се появи на хоризонта.

Те се разделили мирно и без големи конфликти. И двамата приеха за факт, че са се измъчвали и че е било нужно да се прекрати тази връзка с благодарство към другия - в името на щастието.

Той срещна своето щастие. Тя все още е сама. Не, не харесвам думата "сама", предпочитам "свободна". В подобно време е най-трудно да видиш бившия. Поради някаква причина, съвсем скришно, започва състезание между двамата бивши партньори.

Кой е срещнал нова любов по-бързо?

Кой е станал по-успешен в областта си?

Кой има повече деца?

Кой изглежда по-добре?

Много е трудно да видиш бившия щастлив и обичан. Чудя се защо? Все пак, хората се разделят, защото осъзнават, че не са щастливи заедно, като пускат другия в името на щастието.

Как е било за вас? Щастливи ли сте за бившия/бившата? Как сте реагирали, когато сте се виждали по случайност?" - написа Лолита.

Неотдавна Лолита Османова даде съвет и как да преживеем раздяла, ако са ни зарязали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички