Опасно близки: "Заподозряха" Григор Димитров във флирт с убийствено красива испанка (ВИДЕО)


Опасно близки: "Заподозряха" Григор Димитров във флирт с убийствено красива испанка (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/Getty Images

14937 0

Григор Димитров винаги е бил сред най-обсъжданите имена в тениса. Не само заради представянето си на корта, но и заради страхотната си визия, която успява да плени доста красиви жени.

В момента българинът се готви за турнира в Мадрид, където се очаква да стартира в петък или събота.  В първия си мач от надпреварата българинът ще срещне победителя от двубоя между Грегоар Барер (Франция) и участващия с "уайлд кард" Емилио Нава (САЩ). Ако спечели, в третия кръг Димитров вероятно ще играе с водача в схемата на турнира Карлос Алкарас, който спечели титлата миналия сезон.

Една от тренировките му обаче предизвика сериозен интерес, тъй като бе с красивата испанка Паула Бадоса. Съвместната им тренировка предизвика голямо вълнение в комплекса на Mutua Madrid Open, а двамата бяха в отлично настроение. Фенове в Twitter веднага побързаха да определят, че между двамата дори е имало прехвръчане на искри. В някои коментари пък дори намериха прилика в Бадоса и бившата приятелка на Димитров - Мария Шарапова.

Последната официална връзка, която имаше Григор бе с Лолита Османова. Скоро обаче двамата не са се появявали в публичното пространство, а Лолита много често дава любовни съвети в профила си в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички