СНИМКА+ВИДЕО: Руснаците опустошиха дома на Усик - вижте как изглежда сега!


СНИМКА+ВИДЕО: Руснаците опустошиха дома на Усик - вижте как изглежда сега!
Снимка: Getty Images

55199 0

Руските войници, окупирали къщата на световния шампион в тежка категория Олександър Усик, са ѝ нанесли значителни щети. На този етап те са върху двора на красивия семеен дом на боксьора, докато самата сграда изглежда външно непокътната.

Това стана ясно, след като съпругата на Усик публикува снимка на окупираната си къща в Instagram. "Руски мир!!! Дойде и при мен! Твари! Просто развалиха всичко, ос**ха, както винаги", написа ядосаната Катерина.

Както е известно, преди няколко дни половинката на украинската звезда обяви, че руски войски са нахлули в дома им и са паркирали танк и БТР-и в двора. Ето какъв беше коментарът ѝ тогава.

Къщата преди окупирането ѝ:

Домът на семейство Усик се намира в село Ворзел, което е на 40 км. от центъра на Киев. Къщата има площ от почти 300 кв. м. и е разположена на 8 декара. В задния двор има детски кът за двамата им синове и дъщеря. Цената на подобен имот е около 300 000 долара. А ето какви са плановете на Усик след мача-реванш с Джошуа. 

Къщата след руските войски:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички