Потвърдено: Кличко има план за Усик - Джошуа, ще предаде безценно съобщение


Потвърдено: Кличко има план за Усик - Джошуа, ще предаде безценно съобщение
Снимка: Getty Images

4724 0

По всичко изглежда, че реваншът между Олександър Усик и Антъни Джошуа ще се състои, въпреки че настоящият шампион участва дейно в конфликта Русия - Украйна. Именно Усик е един от най-именитите украинци, бранещи своята страна.

Далеч не по-малко именити от него обаче са и иконите в бокса Виталий Кличко, който е кмет на украинската столица Киев, както и по-малкият му брат Владимир Кличко. Самият Виталий дори призна, че ще има план за евентуален бой Усик - Джошуа. Чрез него той ще нарани в конкретен аспект Русия, тъй като ще предаде важни съобщения и послания.

Това призна самият той в интервю за "Телеграф": "Много важни съобщения и послания могат да бъдат предадени чрез събития като това. Всъщност, имам план да говоря с Усик. Ако осъществи битката, ще му предам специални съобщения, които да изложи на показ".

Олександър Усик пък първоначално нямаше намерения да напуска страната си, но сега е размислил, тъй като той и обкръжението му вярват, че така ще помогне повече на Украйна, отколкото ако остане.

Усик сподели: "Реших да започна да се подготвям за реванш срещу Антъни Джошуа. Огромен брой мой познати ме подкрепят".

Виталий изрази още едно мнение относно мача, а неговият брат Владимир също имаше своя позиция. Прочетете повече за това как братята Кличко реагираха на това, че Усик напуска Украйна, за да се бие с Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички