Руски войски окупираха и дома на Усик, съпругата му ги кълне


Руски войски окупираха и дома на Усик, съпругата му ги кълне
Снимка: Getty Images

74126 0

Руски войски са влезли в къщата на световния шампион в тежка категория в бокса Олександър Усик. Домът на семейство Усик се намира във Ворзел, близо до Киев. Новината за нахлуването на руснаците в него съобщи съпругата на боксьора Катерина.

За щастие, по-рано Усик е напуснал къщата си, за да замине от Украйна и да започне подготовка за своя мач-реванш срещу Антъни Джошуа.

Катерина Усик публикува свой чат в мрежата, в който бива уведомена, че окупаторът е нахлул в семейния дом. Отговорът на дамата е следният: "Оставете кучите синове да живеят, скоро ще ги унищожим". Малко по-късно г-жа Усик публикува чата и добави: "Живейте в моята къща! Не Ви остава много време! Дон, дон, дон".

Олександър, Катерина и децата им живееха във Ворзел преди войната. По-рано съпругата на шампиона, която изживява тежко случващото се, съобщи в социалните мрежи, че домът им е бил обстрелван от нашественика.

Междувременно стана ясно, че руски депутат е против присъединяването на Донецк и Луганс, а Путин направи самоубийствен ход. Подробности четете в actualno.com.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как братята Кличко реагираха на новината, че Усик напуска Украйна

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виталий Кличко се обърна към българския народ - какво каза

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички