Нов удар! Жена твърди, че Дани Алвеш е опитал да насили и нея преди 8 години


Нов удар! Жена твърди, че Дани Алвеш е опитал да насили и нея преди 8 години
Снимка: Getty Images

2307 0

Бившата футболна звезда Дани Алвеш от години действа по начина, по който го е направил преди настъпването на 2023 година. Става въпрос за обвиненията срещу него в изнасилване в нощен клуб "Сътън" в Барселона.

Вестник "Marca" пише, че още едно момиче се е оплакало, че е било поканено в частна стая в клуба от бразилеца. Случаят е от преди 8 години, когато жената е била на 18 години.

"Като се има предвид всичко, което се случи напоследък с Дани Алвеш, много мои близки бяха изненадани от моята история. Когато бях на 18, имах подобно преживяване със същия човек, на същото място.

Бях на 18, бях в "Сътън", в същия нощен клуб, и в началото всичко беше абсолютно същото: той покани мен и приятелката ми в частна стая и така нататък. Отказахме и се заехме с нашите си неща. Учудвам се, че този човек прави едно и също нещо, на едно и също място, по една и съща схема години наред", казва жената във видео, публикувано в "ТикТок", но изтрито впоследствие.

Както е известно, в първите дни на 2023 г. 23-годишна жена обвини футболиста в изнасилване. Инцидентът е станал в същия нощен клуб в нощта на 30 декември. Алвеш беше арестуван и е заплашен от между 4 и 12 години затвор. Според медии в Испания жертвата на Алвеш приема тежко случилото се - ето подробности. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички