Разкриха какво е обяснил Дани Алвеш на съпругата си за изнасилването


Разкриха какво е обяснил Дани Алвеш на съпругата си за изнасилването
Снимка: Instagram

4536 0

След като в Испания написаха, че съпругата на Дани Алвеш - Джоана Санц, го е посетила в затвора, днес списание "Semana" разкри и какво е казал футболистът на модела по повод обвиненията срещу него.

Както е известно, бразилецът е обвинен, че в нощта на 30 декември е изнасилил 23-годишна жена в нощен клуб в Барселона. От 20 януари той е в предварителния арест, без възможност за пускане под гаранция.

Според източника Алвеш е звънял поне два пъти на Джоана, за да я увери, че във въпросната вечер е бил пиян и не си спомня абсолютно нищо.

Иначе най-титулуваният футболист ще остане задържан поне до следващата седмица. До няколко дни съдът ще се произнесе по жалбата, подадена от адвоката на Алвеш с искане за освобождаването му до процеса срещу него.

Неприятното за него е, че негова ДНК е намерена в интимните части на жената, която го обвинява в изнасилване, удряне и принуждаване да му прави орална любов.

В Испания смятат, че прелестната Джоана е напуснала Дани Алвеш след скандала. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички