"Жертвата" на Алвеш пие хапчета против венерически болести, не може да спи


"Жертвата" на Алвеш пие хапчета против венерически болести, не може да спи
Снимка: Getty Images

4357 0

Адвокатката на предполагаемата жертва на Дани Алвеш разкри, че жената ползва услугите на психолог след изнасилването и приема лекарства, опасявайки се от срамна болест. Естер Гарсия Лопес твърди, че при изнасилването на клиентката ѝ футболистът не е ползвал предпази средства.

"Тя получава психологическа помощ от държавна организация, специализирана в помощта на жертви на насилие. Клиниката ѝ назначи комплексно лечение, ориентирано към това да избегне каквото и да е инфекциозно заболяване, тъй като не е използван презерватив", казва Лопес, цитирана от uol.com.

"Също така тя е подложена на фармакологично лечение с анксиолитици, за да може да спи, но ми каза, че не може да заспи от момента, в който е дала показания. Стараем се да я държим възможно по-далеч от средствата за масова информация, да не гледа телевизия и да не чува нищо, защото се разстройва, но е трудно.

Случаят се отразява по всички възможни канали, защото той е известен човек", допълва адвокатката. Междувременно, изглежда, че Дани Алвеш загуби най-голямата си подкрепа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Из архива: Григор отказа на три страни, домакини на Голям шлем, да играе за тях

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава нерядко да влиза в устите на критиците, които...

Реклама
Най-четени новини

виж всички