Шефът на Ла Лига: Барселона не може да си позволи Меси, в ПСЖ също не трябва да бъде


Шефът на Ла Лига: Барселона не може да си позволи Меси, в ПСЖ също не трябва да бъде
Снимка: Getty Images

5902 0

Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас изрази мнение, че Барселона не може да си позволи да си върне Лионел Меси. Ръководителят, който често критикува каталунците публично, неотдавна призна, че е фен на Реал Мадрид.

"Това, което бих искал да кажа и за двата клуба - и за Барселона, и за ПСЖ... В Барселона, при настоящата икономическа ситуация, Меси не може да се върне, освен ако не намали значително заплатата си, което би било странно. Но в ПСЖ той също не може да бъде", каза Тебас, цитиран от "Marca".

"Двата отбора имат много сходен бюджет за заплати, като единствената разлика е, че ПСЖ имат по-малко доходи от Барселона. ПСЖ е машина, която прави пари от газ и мами със спонсорите", категоричен бе той.

Запитан дали Ла Лига може да помогне на каталунците, шефът ѝ заяви: "Единственият, който може да направи нещо, това е Барса. Бих искал той да се върне и да завърши кариерата си в Барселона, но това не зависи от нас. Не възнамеряваме да променяме правилата, за да може Меси да дойде". Какъв е шансът Меси да се върне в Барселона вчера обяви и приятелят на Лео - Серхио Агуеро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички