"По-добър от Майкъл Джексън"! Всички пощуряха по ВИДЕО на танцуващия Лео Меси


"По-добър от Майкъл Джексън"! Всички пощуряха по ВИДЕО на танцуващия Лео Меси
Снимка: Getty Images

15768 0

Фенувете на футбола луднаха след любопитно видео, показващо как един от най-скромните и велики футболисти в историята - Лео Меси, показва танцови стъпки в заведение в Аржентина.

Той и останалите му съотборници в националния отбор пристигнаха в родината си, за да изиграят приятелски мач с Панама, завършил 2:0 с прекрасен гол именно на Меси и още един на Тияго Алмада. "Гаучосите" предизвикаха фурор в страната, където всяка тяхна стъпка бе следвана от хиляди екзалтирани от триумфа на Световното първенство в Катар запалянковци.

Освен за аржентинските привърженици, празненствата изглежда не са приключили и за Меси и компания. Клипът разкрива как асът на ПСЖ се забавлява, танцувайки със съпругата си Антонела Ракуцо, както и с един от най-добрите си приятели в националния отбор Родриго де Пол.

Редом с танците и забавлението, в Аржентина направиха страхотен жест в чест на легендарния голмайстор.

Video edited on Kapwing

В познатия си стил и предвид задълженията му с "гаучосите", Лео се появи в екип на Аржентина, докато прелестната му половинка бе облечена с красива черна рокля. Де Пол от своя страна пък носеше изцяло бяло. Движенията на Меси, който изглежда тепърва учеше стъпките, предизвикаха безброй коментари в социалните мрежи.

"По-добър танцьор от Майкъл Джексън. "Златната топка" за танцьори отива при Лионел Андрес Меси. Най-великият танцьор на всички времена", гласяха само част от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички