Мениджърът на Ломаченко: Той остава в Украйна, докато не свърши войната


Мениджърът на Ломаченко: Той остава в Украйна, докато не свърши войната
Снимка: Getty Images

3187 0

Бившият световен шампион в 3 категории Василий Ломаченко няма намерение да напуска Украйна, докато страната му не извоюва победа срещу Русия или поне не се стигне до примирие. Това обяви неговият мениджър Егис Климас. Както е известно, Ломаченко е в родината си от началото на руската инвазия и е част от териториалната отбрана на Белгород-Днестровск.

"Засега Ломаченко се справя добре, той е на безопасно място в Украйна. Не е в зона на военни действия. Ломаченко се присъедини към батальона за териториална отбрана, той брани своя дом", заяви Климас в интервю за YouTube-канала "TMZ Sports".

Както е известно, наскоро Олександър Усик напусна Украйна, където също бе част от териториалната отбрана, за да се готви за мача-реванш срещу Антъни Джошуа. Ломаченко също имаше тази възможност, за да се бие срещу Джордж Камбосос, но реши да остане в окупираната си страна.

"Ломаченко няма да напусне Украйна до края на войната. Най-вероятно дотогава ще остане там", допълни мениджърът му. А ето дали Усик смята да се връща в родината си след мача с Джошуа. А ето какво планува колегата му Усик след мача с Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички