Британски боксьор: Няма нищо по-патриотично от действията на Усик, Кличко и другите


Британски боксьор: Няма нищо по-патриотично от действията на Усик, Кличко и другите
Снимка: Getty Images

7960 0

Бившият британски боксьор Антъни Крола се възхити на украинските си колеги, които в момента воюват за страната си след руската инвазия. Както е известно, в различни военни формирования и с различни задачи Украйна бранят Виталий и Владимир Кличко, Васил Ломаченко и Олександър Усик, както и много други спортисти.

"Изисква се много смелост. Вижте Ломаченко, Усик и братя Кличко, те са успели в бокса и вероятно биха могли да живеят във всяка страна, без да се лишават от нищо. Фактът, че решиха да останат, показва истинска смелост. Момчетата поставят страната си над всичко, а ние всички можем просто да им се възхищаваме", заяви Крола, цитиран от Metro.co.uk.

РЕСПЕКТ: ДЖОШУА ПОКАЗА ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ КЪМ ВОЮВАЩИЯ УСИК

"Видяхме много ужасни кадри от Украйна, но един от позитивните моменти беше, че Ломаченко, Усик и други спортисти поставиха страната си на първо място. Не мисля, че можем да видим нещо по-патриотично от техните действия. Искам всички да са в безопасност, но се възхищавам на човека, който беше напът да спечели отново титлата абсолютен световен шампион, но избра различен път. Можем само да му се възхищаваме", допълни британецът. Той е бивш световен шампион в лека категория. А ето кой бивш боксьор обяви, че не би могъл да постъпи като украинските си колеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички