Майк Тайсън коментира войната Русия - Украйна и участието на братя Кличко в нея


Майк Тайсън коментира войната Русия - Украйна и участието на братя Кличко в нея
Снимка: Guliver/GettyImages

16324 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън коментира участието на братя Кличко във войната срещу Русия. Американецът заяви, че се познава с кмета на Киев Виталий и по-младия му брат Владимир, и двамата също легенди в бокса.

"Зная братя Кличко, защото се познаваме, но напоследък не съм имал контакт с тях. Историята на Украйна доказва, че украинците са силни хора, които от незапомнени времена си имат работа с руснаци. С кого са се били? С руснаци. Първоначално това беше бизнес война, защото Русия финансира Украйна. Но тъй като сега много хора са замесени, това се превърна във война на човечеството", анализира Тайсън в интервю за "Fox Business".

Легендарният американец говори и за възможен благотворителен мач с Владимир Кличко. "Мисля, че имаме нужда от повече от благотворителна битка. Трябва да приемем това много сериозно. Сега те вършат най-важната работа. Те са на преден план. Не можете да направите нещо по-благотворително от това", допълни Тайсън. А какво предупреждение отправи Тайсън към Антъни Джошуа за боя му с Усик четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички