"Кеф": Как реагира Майк Тайсън, когато Хабиб налетя на бой пред очите му (ВИДЕО)


"Кеф": Как реагира Майк Тайсън, когато Хабиб налетя на бой пред очите му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

48477 0

В интернет пространството все по-голяма популярност набира наново случаи отпреди години. В него главни действащи лица са две легенди в различни бойни спортове - бокс и ММА, съответно Майк Тайсън и Хабиб Нурмагомедов.

Случаят е от май месец 2013 година. Тогава пред Нурмагомедов предстои сблъсък срещу Абел Трухильо. Още преди да влязат в октагона обаче става много напечено, тъй като страстите се разгорещяват при кантара.

Нурмагомедов и Трухильо опряха глава в глава, а изведнъж Хабиб започна да се държи неконтролируемо, като скочи на опонента си, преди Дана Уайт да се намеси и да разтърве двамата бойци.

Точно до Трухильо пък стоеше и голямата боксова легенда Майк Тайсън - най-младият световен шампион в историята на този спорт. А неговата реакция бе безценна - на сантиметри от случващото се.

Железния Майк е пределно запознат с напрегнатите претегляния, а след това и заставания лице в лице срещу съперника. Видимо на Тайсън му хареса това, което видя, като дори не опита да прикрие радостта си. Можете да я видите на кадрите по-долу в материала.

А макар и американецът отдавна да е приключил с професионалния бокс на най-високо ниво, Майк Тайсън показа трудна за осъзнаване физика и на 55 години, изумявайки с последната си СНИМКА - вижте я.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички