Любовницата на Бекъм с жестока присъда: Той накара Виктория да страда, а мен ме изкара лъжкиня


Любовницата на Бекъм с жестока присъда: Той накара Виктория да страда, а мен ме изкара лъжкиня
Снимка: Getty Images

27529 0

Дейвид Бекъм отвори "Кутията на Пандора" с документалния филм за себе си, в който говори и за неговата афера от миналото с Ребека Лус. Бившата му асистентка не е останала никак доволна, че Бекъм е изкаран като жертва в цялата ситуация.

ГОРЕЩИ СНИМКИ: ЛЮБОВНИЦАТА НА БЕКЪМ - ПРЕЛЪСТИТЕЛКА, МОДЕЛ И РЯДКО КРИЕЩА КАКВОТО И ДА БИЛО

Недоволна от изказванията на Бекъм относно съпругата му

"Всичко във филма се върти около "горкият аз". А той трябваше да поеме отговорност. Разбира се, че може да каже, каквото си поиска и съм наясно, че има имидж, който трябва да запази. Но той се представя като жертва, а мен ме кара да изглеждам като лъжкиня, сякаш съм си измислила тези истории. Той индиректно намеква, че аз съм тази, която е накарала Виктория да страда".

Лус е категорична, че би предпочела той изобщо да не е отварял отново тази страница. Описва случилото се като един епизод, променящ живота ѝ, но го е смятала за приключен случай.

ГОРЕЩИ СНИМКИ: ЛЮБОВНИЦАТА НА БЕКЪМ - ПРЕЛЪСТИТЕЛКА, МОДЕЛ И РЯДКО КРИЕЩА КАКВОТО И ДА БИЛО

"Мисля, че ако толкова е искал да говори за това време и колко трудно е било, щеше да е много по-добре просто да каже, че не е бил най-гордият му момент. По-лошото за мен е как той казва, че не му е харесвало да гледа как жена му страда. Това ме притесни. Защото той е този, който е причинил страданието. Не аз". А и двамата Бекъм се обединиха около мнението, че третият им син е съживил брака им след всички слухове.

Любовницата на Бекъм - една от най-горещите британки преди десетилетие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички