Лионел Меси и Дейвид Бекъм се прицелиха в следващия играч на Барселона, когото да вземат в Интер Маями


Лионел Меси и Дейвид Бекъм се прицелиха в следващия играч на Барселона, когото да вземат в Интер Маями
Снимка: GettyImages

2479 0

Финалът на сезона за Интер Маями показа ясно, че отборът все още трябва да се подсили, за да достигнепо-конкурентно ниво в МЛС. Подписването с бившите играчи на Барселона Серхио Бускетс и Жорди Алба, заедно с Лионел Меси, им даде нов облик, но не достатъчно, за да се класират за плейофите.

Все още има много линии, които екипът, воден от Тата Мартино, трябва да подсили, за да бъде на нивото на конкуренцията. За да постигне тази цел, отборът се е насочил към друг играч на Барселона - Сержи Роберто, информира Marca.

След загуба на титулярното си място

На 31 години испанецът, който е сред капитаните на отбора, загуби основната си роля в състава на своя треньор Шави Ернандес и осъзнавайки това, той анализира накъде да отиде, А една от страните, които най-много го съблазняват, са САЩ. Той е напълно наясно с настоящата си роля в отбора като 16-ия играч с най-много минути (224) и само две срещи като титуляр в 11 официални мача срещу Виляреал и Осасуна.

"Не гледам на този сезон като на последния си сезон в Барселона, не мисля повече от това да се наслаждавам на момента, клубът на живота ми. Късметлия съм и не мисля за бъдещето. Харесвам САЩ, винаги идвам тук, особено в Ню Йорк.

Харесвам МЛС, това е страна и лига, в която бих искал да играя, но след няколко години. Не го виждам в близко бъдеще, оценявам го в дългосрочен план", сподели преди време Роберто. В последните седмици се появиха доста новини около Меси, че може да напусне Интер Маями и да поеме към Барселона, като дори се твърдеше, че американският клуб е оставил изцяло аржентинецът да вземе това решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички