Надценен ли бе Дейвид Бекъм? Категоричен отговор с кадри от 1999 година (ВИДЕО)


Надценен ли бе Дейвид Бекъм? Категоричен отговор с кадри от 1999 година (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

5193 0

Дейвид Бекъм остава в историята на футбола като един от най-привлекателните (според мнозина и най-привлекателният) играчи. Най-отличителната черта в играта му пък остават неговите подавания.

Неговата репутация на звезда и сексикона обаче сякаш понякога засенчват това колко добър футболист бе и някои остават с впечатлението, че е бил надценен. Това може да бъде опровергано с кадри от легендарния финал в Шампионска лига от 1999 година.

Както е добре известно, тогава съперници са Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен, като баварците водят и след края на редовното време от мача. Следва обаче изравнително попадение от Шерингам, както и пълен обрат след гол от Солскяер - в добавените минути.

Тогава героите за "червените дяволи" са: Шмайхел (капитан), Г. Невил, Йонсен, Стам, Ъруин, Гигс, Бекъм, Бът, Бломквист (в 67' е заменен от Шерингъм), Йорк, Коул (в 81' е заменен от Солскяер). Дейвид Бекъм остава на терена през цялото време.

И двете попадения за английския гранд идват след центрирания от ъглови удари - дело именно на Бекъм, който тогава е на 24 години. Можете да видите кадри от изявите му в онзи сблъсък, като правят впечатления най-вече невероятните му подавания.

Към момента за Бекъм се говори повече покрай Интер Маями, чийто собственик е. Как реагира самият Дейвид Бекъм, когато Меси за пореден път спаси Интер Маями в края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички