Третият син съживи брака им: Виктория и Дейвид Бекъм с разказ за изневярата


Третият син съживи брака им: Виктория и Дейвид Бекъм с разказ за изневярата
Снимка: Getty Images / Guliver

4262 0

В новия минисериал на Netflix, който стартира през последните часове, Виктория и Дейвид Бекъм разказват за живота си като двойка, съставен от възходи и падения.

Две десетилетия те са сред най-популярните двойки в целия свят, но всъщност още в началото са били близо до раздяла, става ясно от разказите им. Дамата разкрива пред камерите за слуховете за изневяра, които поставят брака ѝ на изпитание преди двадесет години. Става въпрос за периода на легендата в Реал Мадрид, когато се твърдеше, че спортистът се е сближил с асистентката им Ребека Лоос.

Изповедта на Виктория

"Това беше най-трудният момент за нас. Защото сякаш светът беше срещу нас", разказва Виктория Бекъм. "Ние бяхме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Когато бяхме в Испания, нямахме усещането, че сме заедно. И това е тъжно. Дори не мога да ви кажа колко трудно беше. И как ми се отрази", обяснява дамата много години по-късно. 

Дейвид разказа пред цял свят за момента, в който се озовал в Испания през 2003 г. и освен, че не знаел езика - той останал и без семейство:

Разказът на Дейвид

"За една нощ съм продаден, в следващия момент съм в един град, не говоря езика. По-важното е, че нямах семейство.

Честно казано, не знам как се справихме с това. Виктория означава всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно, но ние сме бойци и в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си", допълва той.

В крайна сметка Виктория и децата се преместват в Мадрид, където през 2005 г. се ражда третият син на двойката - Круз. Това се превръща в ново начало за двойката, която най-накрая е преодоляла този болезнен период. Това лято бившият спортист и модната дизайнерка, които сега живеят между Англия и Флорида, отпразнуваха 24 години брак.

Следете най-интересното около животите на звездните спортисти със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички