Кличко: Какви нацисти сме ние, когато президентът ни е с еврейска кръв?!


Кличко: Какви нацисти сме ние, когато президентът ни е с еврейска кръв?!
Снимка: скрийншот

15404 0

Владимир Кличко сравни стореното от руската армия в страната му с нацизма на Адолф Хитлер. Бившата звезда в бокса категорично заяви, че в Украйна няма нацизъм и че извършваната "денацификация" от Русия в неговата родина е лъжа.

"Вярвам, че Русия на Путин показа истинското си лице и светът го видя. Все още не разбирам всички тези разговори с Путин преди войната. Всички предупреждения преди войната не му попречиха да направи това, което направи - военно престъпление, геноцид", казва във видео легендата в бокса.

"Пропагандата, че в Украйна има нацизъм и че се извършва денацификация е лъжа. За съжаление, тази пропаганда трови умовете в Русия. Тези войници отиват в Украйна, вероятно отчасти вярвайки, че сме нацисти, но ние имаме президент с еврейски корени", продължи Кличко.

"Това, което руската армия направи в Украйна, е същото като нацизма, ръководен от Хитлер, или по-лошо. Ние се борим, светът ще се бори. Ако говорим за Третата световна война, то всъщност тя идва, това е нейното начало. Всичко отиде твърде далеч", категоричен е украинецът. По-рано той призова света да не бъдем безразлични, защото съпротивата им няма да е вечна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички