Кличко: Благодаря на тези, които не могат да ме чуят, героите не умират


Кличко: Благодаря на тези, които не могат да ме чуят, героите не умират

14468 0

Бокс легендата Владимир Кличко благодари на всички свои сънародници за тяхната смелост във войната срещу Русия. Украинецът отдаде своята почит към сънародниците им, които са загубили живота си в тази война.

"Имаме един общ враг, който днес със своите болни амбиции унищожава нас, нашата инфраструктура, нашия живот, нашето бъдеще. И ние сме единствените в това, единствените, които можем да се защитим. Искам да благодаря на тези, които няма да чуят това, които загубиха живота си за родината, за дома си, за бъдещето на децата си. Това са истински герои, а героите, както знаем, никога не умират", заяви Кличко пред gordonua.com.

"Има голяма разлика между страха и страхливостта. Мисля, че човек, който не е бил уплашен, вероятно е психически неуравновесен. Мнозина се уплашиха. Това се случи в различни ситуации: някой бе ударен от куршуми, някой - от бомбардировка, някой нямаше време да се уплаши", продължи бившият боксьор.

"Страхът е дар от природата, който ни прави по-умни и ни помага да оцелеем. Малодушието е ужасен грях. Има граница у нас между страхливостта и страха на различни места, но тя е налице", каза още Кличко. Неотдавна той призова светът да не бъде безразличен към преживяваното от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички