Като Купидон: Как Михаел Шумахер спаси любовта на своя шеф във Ферари


Като Купидон: Как Михаел Шумахер спаси любовта на своя шеф във Ферари
Снимка: Getty Images

5819 0

Легендата във Формула 1 Михаел Шумахер винаги ще бъде помнен като един от най-агресивните и безстрашни пилоти в спорта. Неговите успехи са увековечени във вечността и олицетворяват неговата отдаденост и мотивация. Уменията на германеца обаче се простират и извън пистата.

Шумахер спасява любовта на своя шеф

Михаел Шумахер се състезава за отбора на Ферари в периода 1996-2006. В Скудерията, заедно с директора на отбора - Жан Тод, германецът създава убийствено дуо, което носи на тима пет световни титли в периода 2000-2004. Жан Тод обаче има за какво още да благодари на Шумахер освен успехите, които той носи на Скудерията.

През 2004 година Тод се запознава с актрисата от Малайзия Мишел Йео. Французинът остава очарован от нея, но удря на камък в опитите си да стигне до нещо повече от "приятелство" с нея, твърди "Sun".

Тогава обаче се намесва неговият скъп приятел и колега Михаел Шумахер. Германецът дава безценни съвети и насоки на своя шеф, който няколко месеца по-късно успява да спечели сърцето на Йео и да се ожени за нея. Двамата са заедно и до ден-днешен, а само преди броени дни актрисата спечели "Оскар" за най-добра женска роля.

"Веднага разбрах, че тя е моята мечтана жена, още преди да я срещна. Това беше съдба. Тя беше жената, която чаках", си спомня Тод пред немското издание "BILD".

Дуото Тод - Шумахер

Шумахер прави огромна услуга на своя шеф през 1996 година, когато се присъединява към изпълнения с проблеми и затруднения отбор на Ферари. Двамата обаче се сработват по прекрасен начин, печелейки 5 поредни световни титли в периода 2000-2004. Двамата поставят редица рекорди, печелейки уважението на всички в сферата на Формула 1.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Защо Григор Димитров е отказал да защитава цветовете на други нации?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички