Две легенди: Писмото, с което Стефка Костадинова разчувства Илиана Раева (СНИМКА)


Две легенди: Писмото, с което Стефка Костадинова разчувства Илиана Раева (СНИМКА)
Снимка: Фейсбук/Илиана Раева

6315 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева използва личния си профил в социалната мрежа Facebook, за да покаже специално писмо, което е получила от Стефка Костадинова.

Безспорно, председателят на Българския олимпийски комитет и Раева са две от най-видните фигури в българския спорт при дамите. Ето как Костадинова е поздравила Раева за юбилея, който отпразнува съвсем наскоро.

"Скъпа Илианче,

Честит юбилей!

От името на БЪлгарския олимпийски комитет приемете сърдечни поздрави във връзка с Вашата годишнина. С особено вълнение честитя празника на една от най-заслужилите и успели блгарки, не само в областта на спорта.

България дълбоко цени и изпитва силен респект към изключителните постижения, които стоят във визитката ви на състезател. Не са много спортистите, които се радват на подобна любов и уважение от своите сънародници.

Искам специално да изтъкна признанието, заслужено през годините и като безупречен ръководител на един от най-успешните български спортове. Наред с това високо ценя помощта, оказвана като част от екипа на БОК, за което сърдечно благодаря.

Още веднъж приеми признания и поздравления от цялото олимпийско семейство на България. Бъди все така жизнена, позитивна, амбицирана и неуморима в дейността си за доброто на българската художествена гимнастика и българския спорт.

Желая ти много здраве, щастие и късмет.

Честит празник и за много години" - са думите на Костадинова към Раева.

А как Станимир Стоилов и Даниел Боримиров зарадваха Илиана Раева?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички