Приятел на Михаел Шумахер се опитал да направи милиони на гърба на лошото му състояние


Приятел на Михаел Шумахер се опитал да направи милиони на гърба на лошото му състояние
Снимка: Getty

5930 0

Михаел Шумахер е известен в света на Формула 1 с това, че е смятан от мнозина за най-великия пилот в историята на моторния спорт към оттеглянето си през 2012 година.

Година, след като приключи кариерата си обаче, Шумахер получи мозъчна травма след нещастен инцидент по време на каране на ски.

Да бъдеш предаден от приятел...

Преди шест години личният живот на седемкратния световен шампион във Формула 1 бе почти унищожен, след като негов бивш приятел се опита да го снима въпреки здравословното му състояние и да продаде тези фотоси.

Най-различни информации твърдят, че световноизвестни медии са били готови да платят цена от 1 милион паунда, за да се сдобият със снимките.

Тези снимки щяха да са първите, които публиката щеше да види след злощастния инцидент през 2013 година, но за щастие фотосите никога не видяха бял свят.

Състоянието на легендата днес

Според най-различни информации за здравето на германеца в момента се грижи основно неговата съпруга - Корина

"Михаел е тук. Различен, но той е тук и това ни дава сила, според мен. Ние сме заедно. Живеем заедно в къщи. Правим терапия. Правим всичко възможно, за да направим Майкъл по-добър и да се уверим, че се чувства комфортно", казва Корина.

"Каквото и да става, ще направя всичко, което мога. Всички ще го направим. Опитваме се да продължим като семейство, както Майкъл харесваше и все още го прави. Ние продължаваме живота си. "Личният живот си е личен живот", винаги казваше той", добави още неговата съпруга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички