"Как да преживеете раздяла, ако са ви зарязали": Лолита Османова отговори


"Как да преживеете раздяла, ако са ви зарязали": Лолита Османова отговори
Снимка: Instagram

54022 0

По всичко изглежда, че най-добрият български тенисист Григор Димитров се е разделил с последната дама, за която публично се знаеше, че се срещат. Разбира се, става въпрос за руската милиардерка Лолита Османова.

По време на престоя си заедно те често се отбелязваха от едни и същи места, а и фигурираха на различни временни снимки (т. нар. "сторита") в личните си профили в социалната мрежа Instagram. Османова дори бе на гости на Димитров в България - в родния му град Хасково, където прекара време с родителите му.

След средата на миналата година пък бе забелязано, че вече нито Григор Димитров следва някой от двата профила на Лолита Османова в Instagram, нито рускинята следва първата ракета на България. И ако това не е красноречиво в наши дни, казано с известна доза ирония.

Екипът на SportLive забеляза интересен въпрос в "сторитата" на Лолита Османова, който е буквално отпреди часове. Тя даде възможност на своите последователи да я попитат каквото поискат.

"Как преживявате раздяла, ако са ви зарязали? Как си вдигате самочувствието" - гласи едното запитване. Без да бъде разяснено дали задалият въпроса пита, за да знае за себе си, или за да разбере нещо за Османова.

Рускинята отговори по следния начин:

"Това може да се случи с всекиго. И изобщо не е показател за това, че вие не сте точната. Ако всички си подхождаха един с другиго, в света нямаше да има проблеми. Просто този човек не е вашият. За някого ще бъдете целият свят.

За какво ви е някой, който не е вашият човек? Да си губите времето? Погрижете се за себе си. Най-добрият начин да си вдигнете самочувствието - да инвестирате в себе си" - бе подробният отговор на Лолита.

По-рано през миналата година отново имаше слухове за раздяла, но не толкова уверени и засилени. Тогава Григор Димитров и Лолита опровергаха слуховете, докато се забавляват в Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички