Италиански футболен клуб се оплака от 4-ма заразени с коронавирус


Италиански футболен клуб се оплака от 4-ма заразени с коронавирус
Снимка: iStock/Guliver

35439 0

Италианският клуб от Серия С Пиянезе е обявил за 4 случая на заразени с коронавирус в техните редици. Става дума за трима футболисти и един служител на клуба. По-рано се появи информация, че именно Пиянезе е първият футболен клуб в Италия, в който има заразен от новия вирус. Вчера клубът потвърди, че това е така и че пострадалите са четирима.

"В момента заразени са трима футболисти и един скужител. Първият е млад играч, който вдигна температура и получи главоболие вечерта на миналата събота, когато отборът имаше гостуване. По-късно той бе изпратен в болница и бе диагностициран с COVID-19.

Вторият играч е у дома под карантина, въпреки че няма симптоми на болестта. Третият само малко е в треска. Служителят на клуба имаше безсънна нощ, съпроводена с треска и бе откаран в болница в Сиена. Всички играчи и служители, пътували за гостуването, са под 15-дневна карантина", се казва в съобщение, публикувано на сайта на отбора. А дали коронавирусът ще попречи на испанското Ел Класико вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички