Паниката от коронавируса стигна и до тим от Висшата лига, забраниха ръкостискането


Паниката от коронавируса стигна и до тим от Висшата лига, забраниха ръкостискането
Снимка: iStock/Guliver

10966 0

Паниката от коронавируса застигна и Висшата лига. На играчите и служителите на Нюкасъл е забранено да се ръкостискат, заради притесненията от разпространение на коронавируса. Това разкри мениджърът на "свраките" Стив Брус. Днес във Великобритания бяха регистрирани три нови случая на заразени с вируса, като общият им брой в страната нарасна до 19, което принуди и част от футболните клубове да приложат превантивни мерки.

"Имаме ритуал всяка сутрин всички да си стискаме ръцете, щом се видим, но докторът ни посъветва да го спрем. За щастие, разполагаме със страхотен доктор, който ни информира относно всички мерки, които трябва да спазваме. И ние сме като всички останали, залепени сме за телевизора, за да следим как ще се развие ситуацията. Надявам се нещата да не станат по-зле в нашата страна", коментира Брус преди двубоя с Бърнли в събота.

Опитният специалист призна, че не си спомня подобна ситуация в миналото. "В нашата област има потвърдени случаи. По Коледа няколко човека от отбора и щаба боледуваха, но не от коронавирус", сподели той. А кой отбор освободи треньора си заради коронавируса -вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички