В понеделник става ясно дали Левски - Лудогорец ще е по програма


В понеделник става ясно дали Левски - Лудогорец ще е по програма
Снимка: Оф. сайт на Левски

3518 0

От Лудогорец обявиха, че резултатите от първите тестове за коронавирус в тима са негативни. На тест бяха подложени футболисти, треньори и останалите членове на делегацията на шампионите в Милано за мача с Интер. Пробите бяха взети от специалисти от ВМА рано сутринта в петък в базата на националния отбор в Бояна.

Заради тези предпазни мерки бе и отменен двубоят на "орлите" срещу Арда, който трябваше да се състои в неделя. Срещата ще се играе на 18.03 /сряда/ 2020 година от 18.00 часа, вместо на 01.03/неделя/2020 г от 16.45 ч. Засега не е ясно дали срещата за Купата на България между Левски и Лудогорец ще се състои по програма - в четвъртък, 5 март.

Това ще стане ясно в понеделник, когато ще се направят и вторите тестове, "Дано всичко е наред и понеделник ще стане ясно дали ще се проведе срещата. Програмата бе оповестена и дано да се продължи по програмата. Едно наум до понеделник обаче ще имаме, защото здравето на футболистите е на първо място", заяви Атанас Караиванов пред "Дарик".

По време на целия си престой в Милано всички в Лудогорец спазваха стриктно сериозни мерки за сигурност, заради което получиха похвали от началника на кризисния щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски, информираха разградчани. За допълнителна сигурност Лудогорец остава в базата на националния отбор, където в понеделник сутринта ще бъде проведен втори тест.

 Междувременно Козмин Моци обясни как се е отразило на отбора случващото се в Милано (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички