Григор Димитров се обясни в любов на... любовта и призна, че вече е купил подарък за Лолита за Свети Валентин


Григор Димитров се обясни в любов на... любовта и призна, че вече е купил подарък за Лолита за Свети Валентин
Снимка: Eurosport

6224 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължи към 1/8-финалите на Australian Open. Следващият му мач е срещу Доминик Тийм и ще се състои на 14 февруари, когато е популярният празник Свети Валентин - денят на влюбените.

В този смисъл хасковлията бе запитан как ще се чувства да играе на този ден. Димитров отговори, след което се обясни в любов на... любовта, описвайки колко важна е тя в живота и как не можем без нея. Освен това, той призна, че вече е купил подарък на човека до себе си - Лолита Османова.

"Винаги има любов. Вече съм купил подарък, много съм доволен от него. Харесва ми. Всички ние сме основани на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че трябва да е Свети Валентин, за да направиш нещо специално за човека до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, така че се надявам да имам хубав ден. Ще ни липсва публиката, така че всичко, което може да добави нещо положително, е хубаво.

Няма да е същото без зрители, но съм благодарен за възможността, която имаме. Винаги е хубаво да има публика. Има много неща, които не мога да контролирам. Фокусирам се върху тези неща, които зависят от мен. Надявам се след тези дни нещата да могат да се върнат към нормалното, както бе в последните седмици" - сподели Димитров.

А след стихийния си успех Григор Димитров призна, че е доволен от играта си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички