Роналдиньо напуска Бразилия, заживява до Меси и Суарес


Роналдиньо напуска Бразилия, заживява до Меси и Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

6180 0

Бразилската футболна легенда Роналдиньо възнамерява да напусне родината си и да емигрира в Европа. Това ще стане факт, ако той и брат му Роберто Азис бъдат освободени от домашния арест, който изтърпяват в Парагвай. Намеренията си бившият ас на Барселона е споделил пред източници на "ESPN".

Ако си върнат свободата, както се твърди, че ще се случи - през август, носителят на "Златната топка" и брат му ще се приберат в Порто Алегре, за да се видят с майка си и сестра си, да поздравят останалата част от семейството, преди да отлетят за Испания. Там те ще се установят "почти за постоянно".

Новото местожителство на бразилците ще бъде град Кастелддефелс, който се намира на около 20 км. от Барселона. Там живеят Лионел Меси, Луис Суарес и други футболисти на каталунския гранд. Не е изключено бившата звезда пак да работи нещо в бившия си клуб. Докато бе в затвора, той призна, че каталунците са се грижели за него и са го третирали с уважение. А как Роналдиньо отпразнува 40-ия си рожден ден в затвора вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички