Дивок Ориги напомни за шедьоврите си в Ливърпул с първи гол за Милан в Серия А (ВИДЕО)


Дивок Ориги напомни за шедьоврите си в Ливърпул с първи гол за Милан в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2488 0

Дивок Ориги най-накрая откри сметката си за Милан с красиво изпълнение при гръмката победа над Монца на Валентин Антов. Бившият нападател изпита трудности в първите си дни на "Сан Сиро", след като напусна Ливърпул, но успя да прекрати головата си суша.

Дивок Ориги с дебютен гол за Милан

Имайки предвид колко добре игра Оливие Жиру през миналия сезон, Ориги е поставен пред много трудната задача да се бори за титулярно място, но с попадението си срещу Монца наставникът Стефано Пиоли определено ще има едно наум за Дивок.

Дивок Ориги напомни за головете си в Ливърпул

През този сезон Ориги изигра само 236 минути за Милан в девет мача, а срещу Монца нападателят за първи път започна като титуляр. Той веднага използва получения шанс, за да вкара красив гол с удар извън наказателното поле, който напомни за шедьоврите, които вкарваше с екипа на Ливърпул.

27-годишният Ориги също бе на разположение, за да асистира за втория гол на Брахим Диас през първото полувреме, преди да вкара третия гол на Милан, който по същество уби интригата на "Сан Сиро". Рафаел Леао също се разписа в края на мача, като се придвижи към пет гола в лигата този сезон.

Победата означаваше, че Милан се изкачи заедно с Наполи на върха в таблицата с 26 точки след 11 мача, но отборът от Неапол има мач по-малко. Ориги ще има желание да надгради това представяне в следващите мачове, тъй като се надява да направи късен скок, за да пробие в белгийския отбор за Световното първенство, което започва на 20 ноември.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички