6 гола - 6 шедьовъра! Изящните изпълнения на Феде Валверде за Реал Мадрид (ВИДЕО)


6 гола - 6 шедьовъра! Изящните изпълнения на Феде Валверде за Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4130 0

Федерико Валверде продължи забележителната си форма през този сезон, след като отбеляза зашеметяващ гол извън наказателното поле при изнесената лекция на Реал Мадрид срещу Севиля.

Носителят на "Златната топка" Карим Бензема често е човекът, който носи бремето на повечето от головете за Реал Мадрид, но в събота вечерта попаденията на французина бяха "в отпуск".

"Резервният" голмайстор на Реал Мадрид

Карло Анчелоти вероятно е имал притеснения откъде биха дошли головете за неговия отбор, ако не е Бензема. Федерико Валверде обаче отново се доказа като изключително важен играч за Реал, способен и да бележи. 

От халф до крило и от пасове към голове

Централният полузащитник, трансформирал се в дясно крило, придоби навика да вкарва голове за своя отбор, често важни и често зрелищни, какъвто бе голът му срещу Майорка през септември.

Снощи (22 октомври) не бе по-различно, тъй като уругваецът получи подаване извън наказателното поле, а след това той докосна топката, за да се нагласи за удар, преди да я прати покрай стража Боно във вратата на Севиля.

Валверде пред Бензема и Винисиус по голове

Това беше шестият гол на уругваеца от началото на сезона в Ла Лига, а преди това той е вкарвал само три в рамките на един един сезон. Така Валверде изпревари както Бензема, така и Винисиус като голмайстор на отбора до момента през кампанията.

Басът за Валверде, на който се хвана Анчелоти

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се закани, че ще скъса треньорския си лиценз, ако Валверде не вкара 10 гола за сезона. И очевидно италианският специалист ще запази лиценза си предвид факта, че Валверде вече има седем гола до момента - шест в Ла Лига и един в Шампионска лига.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички