Млад фен изуми всички: Пренебрегна Анри за снимка и предпочете Ориги (ВИДЕО)


Млад фен изуми всички: Пренебрегна Анри за снимка и предпочете Ориги (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Интересна ситуация се разигра в лагера на националния отбор на Белгия, в която беше замесена легендата Тиери Анри. Докато напускат хотела, в който се намират, белгийските играчи бяха посрещнати от група фенове, които искаха да се снимат с част от звездите.

В момента, в който Анри слиза по стълбите, младо момче поиска снимка, но не с него, а с играча, който го следваше Дивок Ориги. Реакцията на бившия френски национал е повече от любопитна, тъй като той остана шокиран от желанието на младежа.

Ориги позира щастливо, а в края на видеото се вижда общата им снимка. Феновете реагираха на кадрите в социалните медии и останаха изумени от това, че един от най-великите играчи във Висшата лига е бил игнориран за сметка на друг, който дори не е титуляр в клубния си отбор.

Френската легенда е част от треньорския щаб на селекционера Роберто Мартинес. По време на приятелския мач срещу Ирландия, Анри беше подложен на безпощадни освирквания от феновете на домакините. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички