Дилиън Уайт сподели, че Тайсън Фюри лъже за името си и разкри как всъщност се казва


Дилиън Уайт сподели, че Тайсън Фюри лъже за името си и разкри как всъщност се казва
Снимка: Getty Images/Guliver

38532 0

Британският боксьор в тежка категория Дилиън Уайт говори за своя колега и сънародник Тайсън Фюри. Уайт посочи, че Фюри всъщност не се казва Тайсън, като е решил да го промени, за да звучи по-респектиращ. Уайт посочва, че истинското име на Тайсън е Люк.

"Моето истинско име е Дилиън. Знам, че неговото (на Тайсън Фюри) истинско име е Люк. Той го промени на Тайсън, за да звучи по-респектиращо. Хората сами могат да направят справка в интернет и да видят за себе си, че това е така.

В бокса името Тайсън е много по-продаваемо от Люк. Много от нещата, които Тайсън прави и говори, са просто игра. Никога не можеш да приемеш нещо, казано от него, за сериозно или за неоспорима истина. Той може и да казва, че иска да се бие с мен понякога, но как можеш да вярваш на чове, който дори не използва своето истинско име" - заяви Уайт пред британското издание "Сън".

Всъщност, самият Фюри е признавал в миналото, че Люк фигурира сред имената му, но никога не е признавал, че това е първото му име. Неговият баща пък е споделял, че е кръстил сина си Тайсън заради легендарният боксьор Майк Тайсън. 

А пък само преди часове ненокаутиран боец от САЩ заяви, че Кубрат Пулев не е на 39 години, а на 45.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички