Тайсън Фюри: Догодина летя в космоса и ако нещо се обърка...


Тайсън Фюри: Догодина летя в космоса и ако нещо се обърка...
Снимка: Getty Images/Guliver

2537 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри сподели амбициозните си планове за 2021 година. В тях влиза не само мегамачът срещу Антъни Джошуа за обединение на всички важни титли в дивизията. Догодина британецът възнамерява да лети в космоса и дори вече си е платил за "услугата".

"Тази година се появи възможност да се запиша на космически полет от компания "Virgin". Oчаква се това да се реализира в средата на следващата година. Аз съм един от първите в техния списък", заяви звездата, цитиран от "Daily Star".

"Винаги съм искал да отида в космоса. Гледах луната и си мислех: "Искам един ден да отида там". Дано да полетя в космоса. Нямам търпение. Ако нещо се обърка, не дай Боже, ще се получи страхотна история - какъв легендарен край", допълни Фюри.

Както е известно, за последно "Циганският крал" се качи на ринга през февруари тази година, когато нокаутира Дионтей Уайлдър и спечели титлата на WBC. Сега той си реди мач с Антъни Джошуа, през кой месец се очаква да се случи това вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички