Фюри обвинява Джошуа, че не отговоря дали иска бой с него


Фюри обвинява Джошуа, че не отговоря дали иска бой с него
Снимка: Getty Images/Guliver

1855 0

Тайсън Фюри обвини Антъни Джошуа, че отбягва въпросите за него и предстоящата евентуална среща помежду им. Очаква се двойката да се бие на ринга два пъти през 2021 година, но все още няма нищо официално.

Но Джошуа, 31, беше сдържан след победата в деветия кръг в събота вечер над Кубрат Пулев. "На него му беше зададен въпросът:" Искате ли да се биете с Тайсън Фюри?" много ясно и прост, а той никога не отговори на въпроса. Това беше прост отговор - да или не, нали? Тогава те казаха:"Смятате ли, че сте най-добрата тежка категория в света?: и тогва той вдигна ръце". 

Наскоро пък промоутърът на Джошуа заяви: "Тук и от двете страни всеки член на всеки отбор иска да се бие. Всички признаваме, че това е най-голямата битка в бокса, това е най-добрата битка и за двамата.Това е за безспорния световен шампионат в тежка категория" Вече са започнали преговори за бой между двамата, но Фюри не спира да "захапва" по различни поводи големия си съперник. Преди 10 години обаче не е било така и Фюри засипал с похвали големия си съперник - ето какво споделя тогава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички