Ненокаутиран боец от САЩ втрещи: Пулев не е на 39, а на 45 години!


Ненокаутиран боец от САЩ втрещи: Пулев не е на 39, а на 45 години!
Снимка: Getty Images/Guliver

23851 0

Американският боксьор в тежка категория Майкъл Хънтър изрази съмнение, че Кубрат Пулев е на годините, на които твърди, че е. Българската звезда, който наскоро безуспешно оспори титлите на Антъни Джошуа в категорията (WBA, WBO и IBF), е на 39 години, но Хънтър смята, че той е с 6 години по-възрастен.

"Зная, че Джошуа е имал добри битки, има голям опит, но тoй е бутан напред. Разбирате ли какво имам предвид? Бутат го и правят всичко, за да победи. Видяхте ли как Пулев забрави на колко години е? Когато той даде интервю, каза нещо от рода на: "През 2016 година бях на 39,38 или 37 години". И си помислих: "Какво? През 2016-а си бил на 39? Той твърди, че сега е на 39, но този пич изглежда на 45", заяви американецът пред ютуб-канала "ITRboxing".

"Пулев беше идеален за Джошуа. Той беше сравнително малък, недостатъчно едър и мощен. Мисля, че това бе идеалният мач за Джошуа. Когато дойде моето време, и аз ще накарам тези момчета да седнат в окопите, да видим докъде ще стигнат, къде ще ги отведе сърцето. Тогава ще бъдем на моя територия", допълни Хънтър.

Трябва да се отбележи, че Хънтър е на 32 години и има 21 битки като професионалист. Спечелил е 19 от тях, в една е завършил наравно, има и една загуба. Тя е срещу Олександър Усик през 2017 година и в нея американецът губи със единодушно съдийско решение. Никога не е нокаутиран на профи ринга. Други негови известни съперници са били Александър Устинов (2018) и Александър Поветкин (2019). А защо немска медия нарече Кубрат Пулев "прасе" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички