Амир Хан: Коронавирусът не е от Китай, може да е пуснат заради 5G


Амир Хан: Коронавирусът не е от Китай, може да е пуснат заради 5G
Снимка: Getty Images/ Guliver

21211 0

Бившият световен шампион по бокс Амир Хан сподели, че подкрепя някои конспиративни теории относно появата и разпространението на коронавируса в света. Роденият във Великобритания спортист смята, че болестта може да е създадена от световен заговор и че появта ѝ може да е свързана с въвеждането на 5G технологията.

"Коронавирусът не е от Китай, това е лъжа. Вярвате ли, че китайците са яли прилепи? Аз не вярвам. Коронавирус, коронавирус... омръзна ми да го слушам. А вие не сте ли се замисляли, че това е световен заговор? Помислете, може да е свързано с 5G мрежите в тези кули, които растат навсякъде?", заяви Хан пред "Boxing Scene".

"Може би, за да контролират населението - те искат да се отърват от милиони хора. Просто се надявам, че след това няма да започне война. Въпреки че някои ще кажат, че съм си изгубил разсъдъка. Ще кажат, че съм удрян по главата твърде често", допълни боксьорът. Междувременно, Кубрат Пулев обеща да дари сериозна част от хонорара си за боя с Джошуа в битката с коронавируса (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички