Амир Хан нападна Кубрат за целувката: Отвратително поведение!


Амир Хан нападна Кубрат за целувката: Отвратително поведение!
Снимка: Getty Images/Guliver

3669 0

Българската боксова звезда Кубрат Пулев търпи сериозни критики и от колеги, заради начина, по който се отнесе към репортерка след мача си срещу Богдан Дину в САЩ. Кобрата целуна азиатката Джени Суши, която му взе доста нестандартно интервю, а първият колега на българина, който го нападна заради случилото се, беше Амир Хан.

"Отвратително поведение! Един мъж, който явно просто си мисли, че има правото да насили подобен физически контакт с жена по такъв начин. Тя би трябвало да повдигне обвинения срещу него, но за нещастие за самата нея, това ще навреди на кариерата ѝ. Тя няма друга опция, освен пресилено да се изсмее в случая и да не продължи развитието му. Живеем в тъжни времена", написа британецът в социална мрежа.

Интересното е, че кариерата на Хан, който е с пакистански корени, тръгва от България. През 2004 г. той спечели реномирания турнир "Странджата" в Пловдив, с което си осигурява квота за Олимпийските игри в Атина. Там стигна до сребърен медал, което е върхът в аматьорската му кариера. А как реагира приятелката на Кубрат - Андреа, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички