Вицепрезидентът на БФС направи дарение в борбата срещу коронавируса


Вицепрезидентът на БФС направи дарение в борбата срещу коронавируса

1429 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев направи дарение на Столична община. Той дари автомобили, които да се включат в разнасянето на топъл обяд, медикаменти и провизии от първа необходимост на хората в нужда.

"Това е началото на приноса в борбата с коронавируса, която нашата компания прави. Предоставяме за ползване 15 автомобила на организации, които са на първа линия в борбата с COVID-19. Помощ ще получат ВМА, Александровска болница, също така болници в Пловдив, Бургас и Варна", каза Фурнаджиев пред Нова.

"Днес получихме два автомобила, които да използваме за доставка на храна до домовете по време на извънредното положение. Първата им доставка е на храна за пациентите и персонала на болницата за продължително лечение в Панчарево. В момента там се лекуват основно хора, които са прекарали тежки инсулти", написа кметът на София - Йорданка Фандъкова във Facebook. А какво заяви наскоро Фурнаджиев относно съдбата на Първа лига и подновяването на шампионата - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама