СНИМКА: Българин гостува на бразилската легенда Кафу


СНИМКА: Българин гостува на бразилската легенда Кафу
Снимка: скрийншот

1219 0

Бившият футболист Георги Пеев разкри, че е гостувал на бразилската легенда Кафу в дома му в Сао Паоло. Това се е случило преди около 8-9 месеца. Бившият национал, който в момента е футболен мениджър, призна, че е останал поразен от дома на бившия защитник, който има около 300 мача в италианската Серия А.

"С Кафу имаме общ приятел, който работи като агент. Заедно отидохме в Бразилия да гледаме играчи и се озовахме на гости у Кафу. Той ни посрещна много топло, въпреки че не се познавахме. Сприятелихме се със сина му, с него ходихме в клуба му. Два дни бяхме на гости у Кафу. Прекрасен дом! Всички стаи в него са изпълнени с трофеи и медали. Такова нещо никога не съм виждал", призна Пеев пред zbirna.com.

Както е известно, в Европа Кафу е известен с престоя си в Рома и в Милан, както и с факта, че е двукратен световен шампион с Бразилия.

Пеев разказа и за сегашната си работа като агент.

"Вече две години се занимавам с това. Върви с малки темпове, но нвсе пак това е нещо ново за мен. Нещо се получава, друго - не. Но с всяка работа е така. Не е толкова лесно да бъдеш агент, дори да нямам достатъчно контакти, всички футболисти в България ме познават Не е леко, но не се оплаквам", сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички