И легенда на Милан ще води силни играчи в "Левски"


И легенда на Милан ще води силни играчи в "Левски"
Снимка: Getty Images/Guliver

1072 0

След като легендарният ляв бек на Бразилия от световното първенство в Щатите Алдаир дойде в България и предложи услугите си като мениджър Левски, от "Герена" признаха, че са в контакт и с неговия бивш съотборник Кафу, пише "Меридиан мач".

Двукратният световен шампион със "селесао" в момента също се занимава с откриването и управлението на кариерите на талантливи южноамериканци и чрез свои посредници вече е влязъл във връзка с главния селекционер Георги Чиликов и спортния директор Станислав Ангелов.

Чиликов вече организира първото си пътуване в чужбина, в което ще има за цел да гледа набелязани конкретни футболисти, както и да търси други потенциални попълнения за поне 5-6 позиции.

Вероятно ще се наблюдават играчи от Франция, Холандия и Португалия. Идеята е през зимата да се намерят футболисти, които реално да вдигнат класата на отбора, за да може той е да още по-конкурентен на Лудогорец в битката за титлата през пролетта.

За момента се проучват състезатели, които имат договори с клубове, въпреки че все още не е обявено колко пари ще може да похарчат "сините" за селекция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички