Разпространиха видео от инцидента с Конър МакГрегър

Разпространено бе видео от инцидента с боеца Конър МакГрегър, който по-рано през седмицата счупи телефона на свой запалянко. TMZ пусна клипче, показващо как разгневеният ирландец унищожава мобилното устройство.

Макгрегър е забелязан от човек пред хотела, който извадил телефона си да се снима с него. Мегазвездата в ММА обаче избил от ръцете му телефона, скочил върху него няколко пъти и го счупил. След което го взел и си тръгнал с него. Пострадалият веднага се обадил в полицията.

Хабиб: Изпитвах удоволствие да удрям Макгрегър по лицето

Руският ММА-боец Хабиб Нурмагомедов малко изненадващо призна, че е изпитвал удоволствие, докато е биел по лицето миналогодишния си съперник в кле...

"Засякох се с МакГрегър в нощен клуб. Той привлече вниманието на хората, а аз реших да му направя снимка. В този момент той се приближи, протегна ръка към мен и в този миг взе телефона ми и го счупи“, сподели своята версия жертвата пред TMZ.

Полицията е арестувала Макгрегър в 6 сутринта в неговия дом. Конър е оказал пълно съдействие, а неговите адвокати са платили гаранция от $12 500, за да излезе два часа и 15 минути по-късно от затвора. Големият проблем за Конър ще дойде от факта, че вече има криминално досие в САЩ. Той бе арестуван преди година в Ню Йорк, когато атакува бус с други бойци от ММА и отново бе задържан за агресивно поведение.

А кой ще е следващият съперник на Конър в UFC - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!