Арестуваха Конър Макгрегър за грабеж и криминално поведение


Арестуваха Конър Макгрегър за грабеж и криминално поведение
Снимка: Getty Images/Guliver

3182 0

Полицията в Маями арестува звездата от бойните спортове Конър Макгрегър в 5,20 ч сутринта местно време пред хотел в града. Ирландецът е обвинен в "използване на груба сила, грабеж и криминално поведение". Макгрегър е забелязан от човек пред хотела, който извадил телефона си да се снима с него. Мегазвездата в ММА обаче избил от ръцете му телефона, скочил върху него няколко пъти и го счупил. След което го взел и си тръгнал с него. Пострадалият веднага се обадил в полицията. Той се оплакал, че са му нанесени щети в размер на 1000 долара.

Полицията е арестувала Макгрегър в 6 сутринта в неговия дом. Конър е оказал пълно съдействие, а неговите адвокати са платили гаранция от $12 500, за да излезе два часа и 15 минути по-късно от затвора. Конър е в Маями заедно със своята приятелка Дий Девлин и техния син Конър - младши. Поводът е рожденият ден на майката на Макгрегър. За целта ММА боецът наел луксозното имение на Версаче в града.

Големият проблем за Конър ще дойде от факта, че вече има криминално досие в САЩ. Той бе арестуван преди година в Ню Йорк, когато атакува бус с други бойци от ММА и отново бе задържан за агресивно поведение. Вероятно този път ще се стигне поне до условна присъда, както и до огромна глоба. Според местни онлайн издания Макгрегър е бил с неизвестна дама пред хотела и това е причината за гнева му, когато човекът извадил мобилния си телефон за снимка. Това обаче не е потвърдено официално в полицейския доклад по случая.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички