Кобрата разкри какво е научил след скандала с Джени Суши


Кобрата разкри какво е научил след скандала с Джени Суши

2027 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев заяви, че основната поука, която си е извадил от скандала с Джени Суши, е, че "трябва да попиташ". Признанието Кобрата направи в интервю пред bTV.

"Аз съм шегаджия, но хората понякога не разбират шегите ми, трябва да внимавам и с тях. Oсновната поука от случая със Суши е, че трябва да попиташ. На мен ми стои дървено, но съвременният свят е такъв – човек не знае какво чувства другия, затова трябва да попиташ", заяви боксьорът.

Както е известно, докато даваше интервю след победата, Пулев си позволи в изблик на емоция да целуне едрогърдата репортерка и това бе запечатано на телефона ѝ. Впоследствие, след като репортерката, чието име е Дженифър Равало или Джени Суши, качи видеото в Ютуб, мнозина реагираха негативно на видяното. Това подучи американката да се възползва от тази целувка и да обяви, че е станала жертва на сексуално насилие.

Впоследствие избухна скандал, Пулев бе обявен за насилник и лицензът му да се бие в Калифорния бе отнет. Заради случилото се, което боксьорът и екипа му видяха като постановка, Пулев бе наказан за 3 месеца без право да се бие в щата, трябваше да плати глоба в размер на 2500 долара и да премине курс срещу сексуалните посегателства. След преминаването му лицензът му бе възстановен. А какво разкритие в ущърб на Суши направи Боб Аръм - промоутърът на Пулев, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама