Боб Аръм изобличи Джени Суши: Първо ѝ отказахме акредитация, тя потърси онзи вестник, за да вземе


Боб Аръм изобличи Джени Суши: Първо ѝ отказахме акредитация, тя потърси онзи вестник, за да вземе
Снимка: принтскрийн

66272 0

Подозренията на феновете на Кубрат Пулев, че скандалът, избухнал след целувката с Джени Суши, не е случаен, бяха потвърдени от неговия промоутър Боб Аръм. Легендата в този бизнес разкри пред iFLTV неизвестни подробности за настървените опити на журналистката да се докопа до българския боксьор. Аръм призна, че Суши се е държала провокативно с Кубрат и се е държала почти като негово гадже преди двубоя му с Богдан Дину.

"Започнахме да промотираме Кубрат Пулев. Доведохме го тук и тренираше в нашата зала, когато една жена, едно момиче, дойде и гледаше как тренира. Та, тя започна да флиртува с него по приятен начин - интересуваше се от него, снимаха се заедно, прегърнати, по време на периода, в който тренираше. Някак си тя подаде молба за акредитация, но тогава решихме да не ѝ даваме такава. Тя обаче потърси някакъв вестник в Лас Вегас, който никой не е чувал до този момент, и все пак решихме да я възнаградим за упоритостта и я акредитирахме. Преди двубоя беше постоянно с хората на Пулев и се държеше като негово полу-гадже", разкри Аръм.

"По време на самия мач Пулев получи тежка аркада, но все пак успя да обърне мача и успя да нокаутира Дину. Та, тази жена го пресрещна по пътя към съблекалните и той не отказа. Те вече се познаваха, така че той се държа много приятелски, докато тя го разпитваше кога ще се бие с Джошуа и му обясни, че вярва, че ще успее да победи. Той я прегърна с едната ръка и я целуна. Това беше краят на интервюто, а някак си това доведе до неговото отстраняване", допълни американецът.

Всичко това е интересно, предвид факта, че пред комисията Дженифър Равало, както е истинското име на Джени Суши, заяви, че се е запознала с Пулев в деня на мача. Американката с филипински произход твърдеше, че ѝ е било много неприятно да бъде целуната от боксьора. А какво е личното мнение на Аръм за Суши и за стореното от Кубрат след интервюто с нея вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички