Джени Суши: Не приемам извинението на Пулев, не съм виновна за нищо


Джени Суши: Не приемам извинението на Пулев, не съм виновна за нищо
Снимка: Instagram

11055 0

Американската готвачка и начинаеща репортерка Джени Суши, заяви, че не е приела извинението, което Кубрат Пулев ѝ е поднесъл. Двамата имаха спор в Атлетическата комисия на Калифорния, след като боксьорът я целуна, докато ѝ даваше интервю. Американката сподели, че е видяла промяна у българина, но не приема оправданието му. Също така тя заяви, че не вижда никаква вина у себе си.

"Извинението му изглеждаше искрено, но в същото време той лобира за връщане на лиценза. Само времето ще покаже дали извинението му беше честно и искрено. Но аз не приемам извинението. Ненавиждам оправданието, че е бил толкова развълнуван от победата и има право да ме тормози под всякаква форма. Разбирам, че е бил емоционален от успеха си, но в крайна сметка не може да сграбчвате някого и да го целувате без негово съгласие, докато той си върши работата", заяви Суши пред "Блиц".

"Не мисля, че съм виновна за нещо. Вижда се на видеото - той ме хваща и ме целува с кървава уста, докато аз работя. Също така ме хвана за задника. Хората имат право да бъдат в безопасна среда на работното си място", категорична бе тя.

Запитана защо на партито след победата на Пулев над Богдан Дину, на което е присъствала, репортерката не е казала на Пулев, че действията му по време на интервюто не са редни, тя заяви: "Честно казано, не знам защо не го направих. Но няма значение дали ще кажа нещо, или не, нямате право да сграбчвате някого и да го целувате без негово желание". Вижте в този материал какво разкритие за Суши направи промоутърът на Кобрата - Боб Аръм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички